50 års professionel erfaring

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 50 års faglig og professionel ekspertise i dyrkning af juletræer. ”Rydbjerggaard” blev erhvervet i 1977 og de 50 hektar blev tilplantet med Nordmann juletræer, (Abies Nordmanniana) af Skovfoged Erik Lei og Inga Lei 
”Rydbjerggaard” er beliggende i Sønderjylland, hvor klima- og jordbundsforhold er optimale for juletræerne. Det giver dem et regelmæssigt vækstforløb og dermed det eftertragtede flotte, symmetriske udseende samt lang friskhed og nåleholdbarhed

Kvalitet

Vi er, som nogle af de første danske juletræsproducenter, GlobalG.A.P.-certificeret. Dette sikrer kunder og forbrugerene en bedre dokumentation og sporbarhed i land- og skovbrugsproduktion. (se mere på www.globalgap.org) 

Salg/Kontakt

Vi har gennem årene opbygget stor erfaring i salg, håndtering og levering til storkunder, have- og plantecentre samt mindre lokale forhandlere i det meste af Europa! 

Vi leverer friske, naturlige juletræer – pakket i net på paller i den ønskede kvalitets- og størrelsessammensætning – og leveret til tiden!

Vi vil meget gerne være Deres leverandør af juletræer! Vi kommer gerne på besøg hos Dem og De er altid velkommen til en snak i kulturen her hos os!

 

 

 

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud!

 

 

 

 

Erik Lei ApS

”Rydbjerggaard”
Hytkærvej 15, Marstrup
6100  Haderslev

 

Tlf: +45 7457 5619
Fax: +45 7457 5553
Erik, mobil:   +45 4015 5619
Annette, mobil:   +45 2266 1100
   
E-mail: lei@eriklei.dk

 

Google Maps grafik